onsdag 19 juni 2013

TACK och trevlig sommar!

AVSLUTNING i Djäkneparksskolans aula kl.9.00. Avslutningen brukar hålla på i ca 1 timme. Om du är osäker på att hitta dit, kom till skolan 8.30 så kan du gå tillsammans med andra lärare och elever.

Ni som behöver era närvarorapporter kan få dem av mig imorgon eller hämta dem senare på expeditionen. Jag lämnar även betygen till expeditionen.

Huda saknar en svart jacka som hon troligen glömde i korridoren utanför datasalen i fredags. Har du sett den eller av misstag fått med den hem så kontakta Huda eller lämna in den till expeditionen. Då blir Huda glad!

Nästa termin börjar onsdagen den 7 augusti kl.10.30. Du går till sal 332.

TACK för allt! Det har varit fantastiskt roligt att arbeta med er. Jag har lärt mig mycket under mina år på SFI. Jag önskar er allt gott i framtiden och hoppas att vi stöter på varandra framöver.
Ha en underbar sommar!!
Karin

fredag 7 juni 2013

Hej på er!
Hoppas det går bra för er idag trots att jag inte är där. Jag förstod av Sudas telefonmeddelande att ni har pratat om onsdagen och det är helt ok att vi är i skolan. Bra att ni meddelade mig.
Vi ses på måndag!
/Karin

onsdag 5 juni 2013

Utvärdering

På fredag i datasalen får du tid till att utvärdera (= skriva vad du tycker har varit bra/inte bra). Det är bra om du först tänker efter vad vi har jobbat med under hela terminen och vad du har lärt dig. Titta gärna i alla dina häften/planeringarna och prata även med dina klasskamrater. Det är lättare att komma ihåg om ni pratar tillsammans. Snälla hjälp varandra så att alla kan svara på frågorna!!

Frågorna här nedanför svarar du sen på själv men hjälp varandra om ni inte förstår frågorna. Du svarar anonymt, vilket betyder att du INTE behöver skriva ditt namn. Hoppas ni får en bra fredag och sen en härlig helg!
Vi ses på måndag kl.7.45. KOM I TID!!



Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.

tisdag 4 juni 2013

Lite information

Sista dagen på praktiken!! Hoppas att ni får en härlig dag. 
För er som inte var i skolan igår (i tisdags) skriver jag lite info:
På onsdag nästa vecka (12/6) är ni välkomna hem till mig i Åby på knytkalas. Det betyder av vi alla hjälps åt att ta med något att äta och bjuder varandra. Jag fixar kaffe/te och dricka. Under dagen lägger jag ut vägbeskrivning och busstider. Det är lätt att hitta till mig. Jag hoppas att så många som möjligt kan och vill komma. 

Kafia och Azhar, jag har lagt ett brev,  planering och häfte om Östergötland på Mötesplatsen.
Skriver mer på bloggen när jag varit på Nawals praktikbesök.