fredag 28 september 2012

Kulturnatten

Jag glömde idag att göra reklam för Kulturnatten. På lördag, både under dagen och hela kvällen, finns det mycket musik, teater, konst...för alla åldrar i Norrköping. Jag hoppas att ni tar chansen och går ut på stan för att upptäcka all kultur som visas denna dag. Du hittar program på Norrköpings kommuns hemsida. Du kan ladda ner programmet  lite längre ner på sidan. Men du kan också bara gå runt på stan och njuta av alla människor och alla aktiviteter. De flesta aktiviteterna är dessutom gratis. Hoppas vi ses på stan! Ha en trevlig helg!

tisdag 25 september 2012

Välkommen hit

Nu finns sången "Välkommen hit" som Matt föreslog. Du hittar den om du klickar på Sånger. Njut och sjung!
Har ni andra förslag på sånger så säg bara till.

måndag 24 september 2012

En påminnelse

Här kommer en påminnelse om att du ska ta med din barnbok till skolan imorgon. Du ska kunna berätta om din bok på ett intressant sätt.

fredag 21 september 2012

Svamputflykt

På tisdag den 2 oktober ska vi åka med Eko-bussen till skogen för att plocka svamp, fika och ha trevligt. Vi kommer även att besöka Rödberget där det ibland hålls konserter. Kanske vill någon sjunga eller spela en kort teater? Vi åker från skolan 8.30 och beräknar att vara tillbaka ca kl.12. Utflykten kostar 20 kr och du betalar till Karin under nästa vecka. Ha en trevlig helg!

torsdag 20 september 2012

Datasalen imorgon

Imorgon ses vi datasalen så glöm inte att ta med texter som jag har rättat och ditt lösenord. Hoppas att ni har haft bra dagar på praktiken. Det ska bli spännande att höra!
Vi ses!

fredag 14 september 2012

Trevlig helg!

Ha en skön helg! Vi ses på måndag igen. Ta med din saga som du fick av Karin och förbered dig på att berätta sagan för dina kamrater.

torsdag 13 september 2012

Imorgon fredag

Imorgon fredag ses vi i sal K34 (källaren) kl.8.30. Vi har ingen datalektion. Det ska bli spännande att höra hur era praktikdagar har varit.

tisdag 11 september 2012

Problem med min mobil

Tyvärr har min mobil inte fungerat i eftermiddag. OM du får problem att ta dig till praktikplatsen i tid imorgon försök igen att ringa eller maila mig. Ring 0702-932022 eller 0767728470 eller maila till karin.rungard@edu.norrkoping.se

Hoppas att ni som har praktik imorgon får härliga dagar!

Tänker på dig

Många varma tankar till dig Fatima från  pedagoggruppen. <3

måndag 10 september 2012

Stadsbiblioteket imorgon 8.30

Vi ses på Stadsbiblioteket imorgon senast kl. 8.30. Ta med lånekort! Om du inte har ett lånekort ta med ditt id-kort.

onsdag 5 september 2012

Repetitionstest mån 10 september

Idag bestämde vi att vi har ett repetitionstest på måndag den 10 september. Alltså ett test där du kan se om du kan t.ex. egenskaper, information om förskola/skola, verb (tycka, tänka, tro), om att lära språk och annat som vi har studerat de här första veckorna. Repetera häften och läs i SFI boken de sidor som du har haft i läxa.

tisdag 4 september 2012

Vi vann SILVER!!

Bra kämpat och TACK för en rolig och trevlig dag! Ni var fantastiska! Ni vann två matcher och förlorade en. Bra jobbat!!

måndag 3 september 2012

Imorgon samlas vi vid Himmelstadlundsbadets parkering

Kl.9.00 samlas vi vid Himmelstalundsbadets parkering. Ta på dig bra skor,oömma kläder och något att sitta på. Ta också med något att äta och dricka.

 Är du osäker på var Himmelstalundsbadet ligger? Klicka på kartan nedan. Den gula cirkeln med 1 visar badet där vi ska träffas.






Du kan också klicka på http://kartor.eniro.se/ och skriv Himmelstalundsbadet, Norrköping så får du en bra karta.

Vi ses!